Krokodíl
Potřebné ingredience
Korpus,parížsky krém,banany,džem,zeleny krem a cukríky na dozdobenie
Postup přípravy
Tortička je chronicky znama, takže nebudem to všetko rozpisovat,všetko je na MMB ale podelím sa o postup:
Upečieme si korpus v babovkovej forme.
Rozkrojíme na tri časti.
Jednu čast rozrežeme šikmo,to bude chvost.
Takto to monštrum budeme skladať.Z časti, čo vam zostala ,možete vytvorit labky.
Korpus prerežeme ,natrieme džemom,poukladame nakrajane banany a natrieme kremom.
Hrozný zelený krém: mlieko zafarbíme potravinarskymi farbami , privedieme do varu spolu s mukou a uvaríme hustu kašu.Vychladnute vyšlahame spolu s cukrom a maslom.
Zuby som nastrihala z tychto cukríkov.
Neidentifikovatelne zviera natrieme zelenym kremom a dozdobíme podla možností a schopností :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Gabžule
(upraveno)
5. 7. 2010, 18:42
moc se mi líbí fakt super nápad návod